Back to Top

Sponsors

Waarvoor kunt u sponsoren?


U kan ons voornamelijk op 2 grote vlakken sponsoren.

Ons eerste vlak betreft de verkiezingen. Elk jaar wordt er een nieuw praesidium verkozen. Deze groep moet zich echter eerst bewijzen en dit doen ze via de verkiezingsweek. Gedurende deze week zullen er uiteenlopende activiteiten georganiseerd worden zoals een fakbar, een fuif, een cantus, …

Het tweede vlak betreft het academiejaar zelf, gedurende het hele academiejaar zullen er namelijk ook ontspannende en academische evenementen georganiseerd worden.

Bij het organiseren van al onze activiteiten zowel doorheen het jaar als op de verkiezingsweek houden we ons strikt aan de regels opgelegd door de gemeente. Om al deze dingen te financieren hebben we natuurlijk sponsors nodig. Sponsoring mag zowel in kapitaal als in natura gebeuren. Indien u ons graag wilt sponsoren mag u ons altijd contacteren. Als dankbaarheid zullen wij ook alle mogelijke inspanningen leveren om er samen met u een geslaagd jaar van te maken. Speciale aanvragen kunnen altijd in overweging worden genomen. We appreciëren ook altijd alle hulp die ons aangeboden wordt.

Wat kan Themis UHasselt u aanbieden?

Het steunen van de jongere generatie geeft u of uw bedrijf in de eerste plaats een morele meerwaarde. Bovendien zal Themis Uhasselt uw bedrijf ook promoten volgens onze sponsorformules, speciale aanvragen willen wij hierbij ook altijd in overweging nemen. Onze studentenvereniging is een VZW (vereniging zonder winstoogmerk) hierdoor kunt u krachtens artikel 49 W.I.B. de sponsoring als beroepskost inschrijven. Zodoende wordt de sponsoring die u doet aan Themis Uhasselt ook nog eens fiscaal aftrekbaar.